Hallo und herzlich Willkommen!

There is an english version below.

Für alle Sommer-Erstsemester (“Erstis”) gibt es hier Informationen zu allem, was für euch jetzt zu Beginn wichtig ist. Wir haben eine Ersti-Mappe für unsere Bachelor-Erstsemester. Eine englische Ersti-Mappe für die Master-Erstsemester gibt es ebenfalls. Falls Ihr noch Fragen habt, könnt ihr euch via E-Mail an uns wenden oder direkt in unseren Fachschaftsraum kommen. Dazu müsst ihr nur den Weg nach PZ809 finden.

English version

Hello and Welcome! If you’re starting your first semester at the university this summer you can find all necessary information here (be advised that the bachelor’s courses are presented almost exclusively in German). There is a guide for bachelor students with all the necessary information for them. For students attending a master’s degree we have an Englisch guide for master students as well. If you have any questions you can contact us via E-Mail or visit us in our room (map to our building).

Comments are closed.